Sadholms Akademi

FÖR HOLISTISK PSYKOTERAPI

Kommunikation och konflikthantering

Det är en marknadspolicy att vara professionell och konkurrenskraftig i dagens samhälle. Det kan man uppnå genom att bemöta, informera och hålla en tydlig kommunikation samt kunna lösa konflikter på ett effektivt sätt.

Detta är en praktisk kurs som lär ut enkla och tydliga metoder för effektiv konflikthantering för att kunna förebygga och lösa problem med praktiska och logiska lösningar. Kunskap och förståelse för själva ämnet kommer att ge en bredare kännedom för den självklara metoden. Kursen inkluderar praktiska övningar, workshop och träning för full förståelse för att uppnå en god balans.

Kursen som vi erbjuder inom konflikthantering lär ut hur man förbättrar förmågan att förebygga konflikter, som är en av de viktigaste nycklarna till framgångsrika företag och organisationer. Kunskap om konflikthantering är en mycket viktig grundpelare för en befintlig verksamhet som vill uppnå en långsiktig existens på marknaden med välfungerande projekt och stabil funktion.

Konflikt kan man bemöta både internt och externt i en verksamhet. Konflikter på arbetsplatsen eller i arbetsgruppen kan ibland tyckas vara svåra att undvika. Det viktigaste är att hantera dem på ett konstruktivt sätt. Men för att en konflikt inte ska vara hämmande för utveckling och resultat behöver du arbeta med den direkt med rätt kunskap.

Ni är välkomna att ta del av en lärorik och informativ kurs på totalt 10 timmar.

Upplägg

  • Kursmaterial och kursintyg ingår.
  • Minst antal deltagare: 4 personer.
  • Kurskostnad: 13.500 kr / person (exkl. moms)
  • Lektioner: 5 timmar vid 2 tillfällen.

Kontakta oss för anmälan, bokning och mer information via vår mejl som finns till höger i menyn.

Hjärtligt välkomna!