Sadholms Akademi

FÖR HOLISTISK PSYKOTERAPI

Diplomerad Beteendeterapeut - steg 2

Studielängd: 1 år Distans / online Direktundervisning

"DEN ABSOLUT BÄSTA YRKESUTBILDNING MED INSPIRERANDE KUNSKAP"

Utbildningskrav – Friskvårdsterapeut steg 1

Utbildningens innehåll

Beteendevetenskapligt baserad utbildning som ger en bred kunskap om att förstå människor, deras beteenden och drivkrafter. Vi integrerar steg 1 i utbildningen, dvs. användningen av olika avslappningsformer, iscensättningar, upplevelser och erfarenheter. Vi jobbar med visualisering, bildterapi, drömmar och symboler. Utbildningen ger en god förståelse om hur känslorna styr beteendet samt en förståelse för orsak och verkan. Syftet är att ge en god inblick i den växlande terapeutrollen med fokus på samtalen och den personliga utvecklingen. Utbildningen är teoretiskt, analytiskt och praktiskt upplagd.

Syftet

Terapeuten skall ha grundläggande förståelse i den pedagogiska psykologin samt grundläggande kunskap i den existenciella psykologin, psykoanalysen, psykosyntesen och symboliken för att kunna hjälpa klienten att identifiera sin problematik. Utbildningen innehåller värdefull information som kan vara till nytta både på den fysiska och känslomässiga planet som ger god självkännedom med framgång i livet både inom arbetet och privat.

Komplett yrkesutbildning till dig som vill arbeta med konkret hållbar kunskap med hälsan i fokus. Utbildningen passar för dig som är personalansvarig, för dig som vill öppna eget företag eller ha egen mottagning och ta emot klienter både från den offentliga och privata sektorn.

Upplägg

Distansutbildning. Man kan arbeta heltid och resa under hela utbildningsperioden i samband med studierna. Direktundervisning hålls online via zoom under inbokade tillfällen för teori, analys och praktik. Eget arbete i form av studier, egna uppgifter, recensioner och praktik tillkommer på distans.

Dokumentation, sekretesslagen, etik samt information om ansvarsförsäkring ingår. Utbildningsmaterial ingår i utbildningen. Litteratur böcker för terminen, totalt 6 böcker går att låna från bibliotek eller från Sadholms Akademi.

Online Direktundervisning måndagar och tisdagar kvällstid 17:00 - 20:00 under följande datum:

  • VT 2024 Online Direktundervisning
  • 2024-02-12/13 Online Direktundervisning
  • 2024-02-26/27 Online Direktundervisning
  • 2024-09-09/10 Online Direktundervisning

Utbildning online via zoom:

Direktundervisning: Teoretisk och analytisk utbildning online med eget arbete i form av studier, uppgifter och recensioner tillkommer på distans som mejlas in till akademin. Online undervisning via Zoom 3 tim/dag x 2 dagar/månaden enligt följande uppsättning:

Diplomering

Sker efter inlämnande av uppgifter samt återlämning av allt utlånat utbildningsmaterial. 100% närvaro krävs samt utbildningen fullt betald. Du blir Diplomerad Beteendeterapeut vid avslutad terminsgång!

Investering i en konkret förståelse för beteendevetenskap

18.000kr inkl.moms steg 2 efter avslutad steg 1. Avbetalning är möjlig via Sadholms Akademi.

Anmälan

Skicka in din anmälan nedan. Antagning sker löpande via inbetalning av handpenning på 3.000 kr för din platsreservation. Antagningsbesked skickas ut via mejl efter att handpenningen är inbetald och är tillgänglig hos Sadholms Akademi.

För fortsatt avbetalningsalternativ efter steg 1, kontakta Sadholms Akademi för delbetaning utan ränta och avgifter!

*Alt 1: helsumma 15.000 kr

*Alt.2: under 4 månader x 3.750 kr

*Alt.3: under 6 månader 6 x 2.500 kr

Anmäl dig här

Hjärtligt välkomna!