Sadholms Akademi

FÖR HOLISTISK PSYKOTERAPI

Inspiration och motivation

Inspiration är källan till motivation. Gör inspirationen till din vardag både privat och på arbetet för att kunna uppnå dina mål.

För att inspirationen ska bestå långsiktigt behöver man de allra viktigaste grundpelarna som en stabil grund. Själva känslan av inspiration till vår kreativitet har vi alla människor medfödda inom oss. Den kommer samtidigt med en känsla av glädje när vi tänker på något som vi tycker om. Under livets gång har denna glädje belastats med många aspekter som gör att glädjen och inspirationen har sänkts i vardagen av alla måsten runtomkring oss. För att kunna göra smarta och medvetna val, behöver vi först och främst kunna identifiera de aspekter som endast sänker vår inspiration.

Rätt identifiering och rätt förståelse gör att du får kunskapen att kunna göra rätt val både på det privata och det professionella planet för att automatiskt kunna uppnå dina önskade mål.

Motivation är själva arbetet som du medvetet utför för att kunna hålla inspirationen glödande hela vägen fram till målet. Inspiration och motivation är livsglädjen som man behöver arbeta med dagligen om man vill uppnå långsiktigt resultat. Motivation är inget verktyg som ska jaga oss och stressa oss fram till resultatet, för det är lätt att uppnå just motsatt effekt. Därför har man sett många gånger att motivation utan de viktiga grundpelarna försvinner fort och kan inte bestå eftersom den saknar grunden.

Investera i de rätta kunskaperna och delta på en mycket spännande och lärorik kurs för att få både kunskap och information under totalt 10 timmar.

Upplägg

  • Kursmaterial och kursintyg ingår.
  • Minst antal deltagare: 4 personer.
  • Kurskostnad: 13.500 kr / person (exkl. moms)
  • Lektioner: 5 timmar vid 2 tillfällen.

Kontakta oss för anmälan, bokning och mer information via vår mejl som finns till höger i menyn.

Hjärtligt välkomna!